Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Szűrés
Ár
37 900 Ft - 733 900 Ft
Kerékméret
Neme
Kerékpár típusa
Váz anyaga
Villa
Szín
Váltórendszer
Felszerelt-e?
Facebook oldalunk
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Csepel


(Schwinn) Csepel kerékpárok készleten

Hagyomány, minőség, kedvező ár! A Csepel egyet jelent hazai kerékpározással. Csepel biciklik teljes választéka akár készletről, azonnal! Fedezd fel kínálatunkat, és válogass a márka sokrétű modelljei között! Minden Csepel kerékpárt ingyenesen szállítunk házhoz az ország egész területén. Érdeklődj személyesen, vagy ügyfélszolgálatunkon a számodra kedvező részletfizetési lehetőségről!


Sorrend:

 

Csepel kerékpárok – klasszikus formák modern kivitelben

Ha a kerékpározás számodra nem csupán egy kényszerű módja annak, hogy A-ból B pontba juss, hanem egyfajta életérzést is jelent, akkor minden bizonnyal olyan bicajt szeretnél birtokolni, amely egyszerre praktikus és esztétikus. A Csepel városi biciklijeinél ebben az esetben keresve sem találnál ideálisabbat. A minőségi produktumairól híres, ikonikus kerékpárgyártó cég aktuális modelljeivel a klasszikus formákat gondolta újra a mai kor igényeinek megfelelően, aminek eredményeképpen rendkívül stílusos, egyszersmind tartós, megbízható darabok születtek.

Minőség és megbízhatóság közel száz éve

A Csepel kerékpárok története immár lassan egy évszázadra nyúlik vissza. A Weiss-gyár 1928-ban vásárolta meg a licencet a Csepel biciklik gyártásához, a rá következő évtizedek során pedig folyamatosan nőtt az előállított kerékpárok száma. A cég fénykorában, a 60-70-es években már nagyjából 250-300 ezer darab gurult ki a gyárkapun évente.

De ha csak a márka modernkori történetét nézzük, akkor is a kimagasló minőséget és az innovációt véljük felfedezni a cég gyártáspolitikájának középpontjában. A kerékpárgyár jogutódja, a Csepel Zrt. jelenleg az egyetlen olyan vállalkozás Magyarországon, amely teljes körűen foglalkozik a bicikligyártással, azaz nemcsak az összeszerelést, hanem az alkatrész-előállítást is hazánkban végzik.

Válogass webáruházunk kínálatában a női és férfi Csepel kerékpárok közül, és rendeld meg a neked legjobban tetsző modellt!


Webáruház készítés