Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák

Gumiköpeny/Külső

Főkategória >Alkatrészek >Kerék >Gumiköpeny/Külső

Kerékpár gumi minden méretben

Kemény terep, hosszú túra? Nálunk a 12’ colos kerékre való köpenytől kezdve, a trekking és országúti kerék méreteken át, a 29’ colosig a legtöbb kerékpár gumit megtalálod. Babakocsira keresel? Nem baj, abban is tudunk segíteni. Ismerd meg a felhozatalt, és válaszd a megfelelő méretű, mintájú, kopásállóságú modellt! Rendelj most, és vedd át nálunk személyesen, vagy otthonodban a futártól!


2 termék
12 Coll
2 termék
14 Coll
3 termék
16 Coll
17 termék
20 Coll
1 termék
22 Coll
12 termék
24 Coll
76 termék
26 Coll
2 termék
27 Coll
6 termék
27,5 Coll
8 termék
28 Coll
73 termék
Trekking Külső
27 termék
Országúti Külső
6 termék
29 Coll


A kerékpár gumit érdemes az aktuális terveinkhez, a felhasználás feltételeihez igazítanunk: egy hosszabb erdei kerékpártúra vagy egy országúti tekerés eltérő gumiválasztást igényel.

Mire figyeljünk gumivásárláskor?

Az alacsony tömeget mindenki a gyors haladással társítja, a könnyebb gumik esetében viszont sokszor kötnek kompromisszumot tartósság tekintetében.

A tapadás felel a könnyű kanyarodásért és a jó fékezhetőségért. Ennek a kulcsa a jó minőségű gumikeverék illetve a mintázat.

Az ideális mintázat szintén terepfüggő. Az aszfaltra tervezett külsők például a vízelvezetés miatt negatív mintával rendelkeznek, míg a hegyikerékpárokon jellegzetesek a gumikból kiálló bütykök és a vastag bordázat.

Bringázz színesen!

A boltokban már kaphatók a kerékpár színeivel megegyező vagy azzal harmonizáló gumiköpenyek. A színes külsők modern és személyre szabott megjelenést kölcsönöznek bringánknak.

A fényvisszaverő reflexcsíkkal ellátott gumiköpeny a fokozott láthatóságnak köszönhetően növeli a biztonságot, ami különösen fontos a városi közlekedés esetén.

Minden méretben!

A méretek kiválasztásánál nincs könnyű dolgunk, mivel négyféle jelölés van érvényben: a frakciós, a decimális (colban megadott), a francia és az ISO (milliméterben megadott). Általában ezeket gyártótól függően párban használják.

Webáruházunk felületén a különféle méretű gumik széles kínálatával találkozhatsz. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik a számodra megfelelő gumiméret, kérj szakértői segítséget telefonos vagy online elérhetőségeinken!

Webáruház készítés