Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szolgáltatásaink

Szervizelés felsőfokon

A LocalBike az értékesítés mellett biciklik szerelését, felújítását, újrafestését és karbantartását is vállalja. Tapasztalt csapatunk nem ismer lehetetlent, ami a kerékpárok szervizelését illeti. Nem számít, milyen márkájú vagy típusú bringát hozol be a műhelyünkbe, mi a maximumot hozzuk ki mindből, a várositól a trekking kerékpárig, a felnőttől a gyerek bicikliig. Legyen szó időszakos vagy nagyszervizről, túrára való felkészítésről, esetleg sima üzembe helyezésről, a szakértő kezek és a mindig rendelkezésre álló bicikli alkatrészek gondoskodnak a tökéletes gurulásról. Műhelyünk a közkedvelt Csepel kerékpár márkaszervize is egyben.

Megbízható biciklikölcsönző

A LocalBike szaküzlet és webáruház az eladáson és -szervizelésen túl kerékpárbérléssel is foglalkozik. A szállítást megkönnyítendő nálunk a bicikliszállító is bérbe vehető, legyen az vonóhorogra, tetőre vagy hátsó ajtóra szerelhető változat.

Egyedi kerékpárépítés

Szerencsére egyre népszerűbb a bringázás, így egyre több emberben merül fel az egyedi, személyre szabott kerékpár használata iránti igény. Ennek alapja és első lépése a megfelelő váz kiválasztása, ezután következik a különféle bicikli alkatrészek felépítése. Ha olyan City, Cruiser, vagy Fixi/SS bringát szeretnél, ami nem jön szembe, térj be hozzánk! Nálunk a váz színétől kezdve a markolaton, külső gumin át az utolsó csavarig kiválaszthatod a neked tetszőt. Amennyiben magad szeretnéd összerakni a bringádat, szaktanácsadással és alkatrészek beszerezésével is tudjuk segíteni a munkádat.

Keress minket, és ismerd meg a többi szolgáltatásunkat is tömlő- és külső kerékpár gumi, valamint babakocsi gumi cseréjétől a Selle SMP nyeregtesztelésig!

Webáruház készítés