Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

BLOG

Minden kezdet nehéz - vagy mégsem?

 

A biciklizés minden szempontból klassz dolog.

Miért jó neked, ha trekking kerékpárod van?

 

Ha az aktív pihenés híve vagy, és a szabadidődben szívesen vállalkozol hosszabb-rövidebb biciklis túrákra a családdal és a barátokkal, akkor nem vitás, hogy ehhez a trekking kerékpár jelenti a legideálisabb eszközt.

óriási hiba a kerékpár lámpa mellőzése

 

A biciklistákat érő balesetek viszonylag nagy százaléka vezethető vissza arra a sajnálatos tényre, hogy még mindig vannak olyanok, akik nem veszik elég komolyan a látni és látszani elvét.

Így válassz biztonságos kerékpár gyerekülést!

 

Amikor Bringásékhoz megérkezik a gólya, és a család legújabb tagjának a súlya végre 9 kilóra gyarapszik, már semmi nem tartja vissza attól a szülőket, hogy az utódjukból is jó bringásembert kezdjenek faragni.

Trekking kerékpár – a legsokoldalúbb kétkerekű

 

Ha úgy döntünk, hogy beiktatjuk az életünkbe a biciklizést, első körben azt kell átgondolnunk, hogy mire szeretnénk használni a kerékpárt.

2019.04.25 14:05

a bicikli alkatrészekről újra

 

Javában benne vagyunk a biciklis szezonban...

Mozgás! Kezdd gyerek biciklivel!

 

A megszokott hangvételtől eltérően ezúttal egy kis sopánkodással vegyített poszttal készültünk.

2019.04.10 10:53

amikor bővül a család

 

A vérbeli bringások egész évben tekernek. Biciklivel járnak munkába, biciklis kirándulásokra járnak, és sokszor még az éves szabadságukat is szeretett járművük köré szervezik.

2019.03.29 10:26

városi kerékpározás

 

A környezettudatosság nem egy elcsépelt, üres hívószó, hanem konkrét megoldást nyújt egy szinte felfoghatatlan, ám annál égetőbb és valóságosabb problémára, nevezetesen: mit tehet az egyes ember annak érdekében, hogy ő maga és a későbbi generációk is egy élhetőbb világban éljenek.

a jó kerékpár gumi fontosságáról

 

A bringázás élményét, illetve a bringa viselkedését tekerés közben alapvetően meghatározza, hogy milyen gumit használunk, ezért érdemes megfontoltan és körültekintően kiválasztani a gumiköpenyt, azaz a külsőt.

Csepel kerékpár

 

Mackó sajt, Túró Rudi, Tomi mosópor, Camping bicikli – ikonikus magyar márkanevek, amelyek derekasan kiállták az idő próbáját.

2019.03.04 11:45

tavaszi ébredés

 

Köztudott, hogy mi, bringások különösen rosszul viseljük a telet, mert a hideg, havas, jeges hónapokban sokszor adódik olyan helyzet, ami megnehezíti, sőt egyenesen ellehetetleníti a rendszeres tekerést.

A város kerékpár előnyeiről röviden

 

Az egyik legnagyszerűbb dolog, ami egy városlakóval történhet, az, ha biciklivel közlekedik. Soroljuk az előnyöket!

Futóbicikli után jöhet a gyermek kerékpár!

 

Minden gyerek életében vannak mérföldkövek, amelyek fokozatosan kitárják a világot, és új utakat nyitnak meg.

Webáruház készítés