Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Szűrés
Ár
41 300 Ft - 643 900 Ft
Kerékméret
Neme
Kerékpár típusa
Váz anyaga
Villa
Szín
Váltórendszer
Felszerelt-e?
Facebook oldalunk
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Városi Kerékpár


Stílusos városi kerékpárok

A nagyvárosok rohanó forgatagában, állandósult dugóiban egyre többen ismerik fel, hogy a kerékpár nemcsak egy sportszer lehet, hanem közlekedési eszköz is. Nem sújtja az üzemanyag árváltozás, súlyadó, vagy parkolási díj. Egyszerűen, és gyorsan juttat el munkahelyünkre, úti célunkhoz. Válaszd ki nálunk a számodra megfelelő városi kerékpárt! Ha nem boldogulsz, használd a kategóriaszűréseket, vagy kérd segítségünk! Ha lehetőséged adja, keress minket személyesen, és próbálj ki több modellt, hogy megtaláld a neked valót! Garancia? Nem kérdés, érdeklődj kiterjesztett garanciális feltételeinkről!


Sorrend:

-12%
Median Lady 26' 6 seb.
59 900 Ft  52 900 Ft
 

Városi kerékpár, a lelkes városlakók kedvence

Mind a férfi, mind a női városi kerékpárt azzal a szándékkal találták ki, hogy kényelmes és biztonságos alternatívát nyújtson az autóhasználatra vagy akár a tömegközlekedésre. Persze millió féle biciklivel találkozhatunk az utakon, de tény, hogy aszfalton, kímélő tempóval haladva és a napi teendőinkhez szükséges holmikat magunkkal cipelve ez a kerékpártípus ideális megoldást jelent minden tekerni szerető felnőttnek és nagykamasznak.

Városra hangolt részletek

A vérbeli városi biciklik legapróbb részletei is egyetlen célt szolgálnak: hogy minden körülmények között épségben és a lehető legkomfortosabban jussunk el az úti célunkhoz. Ennek köszönhető az egyenes testtartás biztosító vázkialakítás, a széles kormány, a könnyed ülést szavatoló nyereg, ahogy a nagy felszereltség is jellemző erre a biciklitípusra. A city bike-okon rendszerint van csomagtartó, sár- és láncvédő, továbbá prizma, valamint első és hátsó lámpa, így minden feltétel adott ahhoz, hogy a KRESZ szabályainak és előírásainak megfelelően vegyünk részt a közlekedésben.

Egy igazán jó városi bicikli lényegében évszaktól és időjárástól függetlenül használható, így az esősebb, szelesebb napokon sem kell lemondanunk a mozgás öröméről. Nyeregbe!


Webáruház készítés