Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák

Lámpa


Kerékpár lámpák

A kerékpár lámpa nemcsak kötelező tartozék a KRESZ szerint, hanem akár egyedi kiegészítője is lehet a bringának.   „Látni és látszani”, ez a legfontosabb elv. Ebben nyújtunk neked segítséget kerékpáros lámpáinkkal. Legyen szó fix rögzítésűről, vagy konzolosról, elemesről vagy belső akkumulátorosról, ledesről vagy izzósról, nálunk megtalálod. Lámpáink mellé válaszd kerékpárod láthatóságát elősegítő kiegészítőinket is!


16 termék
Lámpa Szett
47 termék
Első Lámpa - Elemes
1 termék
Elem
12 termék
USB
USB


Légy elővigyázatos, gondolj kerékpárod kivilágítására!


A közlekedési dugóban veszteglés után a kivilágítatlan kerékpározók borítják ki legjobban az autósokat. Ha nem akarsz Te is egy lenni a sok közül, viszont rendszeresen pattansz bringára sötétedés után is, ajánlott kerékpárod kivilágítására gondolnod. Nemcsak KRESZ-szabályt szegsz azzal, ha ennek nem teszel eleget, de testi épségedet is veszélyezteted, mert kivilágítatlan bringával közlekedni fokozottan balesetveszélyes.


Villogók, lámpák, lámpatartók és egyéb szettek


Kerékpár lámpák tekintetében is óriási termékpalettát halmoztunk fel pont azért, hogy kompromisszummentesen tudj dönteni a számodra legmegfelelőbb termékek mellett. A lámpákat összeválogathatod egyesével, de választhatod a komplett szetteket, amikben első és hátsó lámpák és azok tartói is megtalálhatóak.
Ha nem akarsz bajlódni azzal, hogy mi mivel passzol össze, vagy nem vagy biztos abban, hogy bringádon hány fehér és hány piros fényű lámpa kell legyen, jó döntés élned ezzel a rendkívül praktikus megoldással.

Tedd kerékpárodat és magadat is láthatóvá minden körülmény között – böngéssz kínálatunkban, kérj házhoz szállítást vagy vedd át csomagod személyesen kecskeméti üzletünkben!

Webáruház készítés