Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák

Gyerekülés


Megbízható biciklis gyerekülések

Az elöl rögzíthető típusok gyártók sz. maximum terhelhetősége 9-15 kg. Adapterrel fixálhatók a homlokcsőre (nem minden vázra), néhány típus a nyeregoszlopra is. Előnyük, hogy mivel a gyermek elöl ül, biztonságban érezheti magát. A hátraszerelhető modelleknél kétféle rögzítés létezik: adapteres és satus (csomagtartóra). A gyártók szerinti súlykorlátjuk 9-22 kg. Egyes típusok háttámlája dönthető, így a gyermek kényelmes pozícióban utazhat. Az adapteres, kényelmes rugózást adó gyerekülések konzollal rögzülnek a nyeregoszlopra, és csomagtartó nélküli bringákra is felszerelhetők. Egy mozdulattal levehetők, és plusz adapterekkel több kerékpáron is használhatók.
Az állítható lábtámasszal rendelkező, csomagtartóra rögzíthető kerékpár gyerekülések szinte minden csomagtartóval szerelt bringára ráerősíthetők gyártótól, és típustól függetlenül.

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik lesz a számodra megfelelő, kérd segítségünket!
Arcunkat körültapintja a hűs szellő, éles tekintetünk az utat pásztázza, hajunkba tép a szél, miközben suhanunk át a városon. Számodra is ismerős érzések ezek? Akkor biztosan te is átélted már a kerékpáros életérzést.

 

Ne hagyd otthon a gyereket!

Akik kerékpáros életmódot folytatnak, szívesen vonják be a gyereket is, hiszen sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mint a babakocsis közlekedés. Nincs más dolgunk, mint beszerezni a számunkra megfelelő gyerekülést, és rögzíteni a biciklivázon.

A kisgyerekben ég a felfedezési vágy, így biztosan élvezni fogja a körülötte mozgó, állandóan változó világot.

 

Biciklis ülések elöl-hátul

Az elöl és hátul rögzíthető kerékpár gyerekülések eltérő előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. Érdemes ezeket mérlegelve döntenünk egyik vagy másik variáns mellett.

Az elöl ülő gyereknek zavartalan kilátása nyílik a világra, és a szülő is folyamatosan látja, mi történik vele. A kerékpár stabilabb, mivel középre terhelődik a plusz súly. Hátránya, hogy a menetszelet nem fogja fel a szülő, ezért az a gyereket éri, hacsak nem szerzünk be szélvédőt.

A hátsó gyerekülés elterjedtebb, nagyobb a teherbírása, de a plusz súly miatti kilengése is. A gyerek az autósok számára láthatóbb helyen van, viszont csak oldalirányban tud nézelődni. A csomagtartóra rögzíthető változat esetében erősebb a rázkódás, az adapteres típusnál a döccenőket jobban elnyeli az ülés.

Dönthetsz az előre vagy hátra szerelhető gyerekülés mellett, nálunk minden típust megtalálsz. Böngészd végig kínálatunkat, és válaszd ki a neked tetsző modellt!

Webáruház készítés